Barion Pixel
  • -15%
Philip Pullman: A borostyán látcső - Északi fény–trilógia 3. Philip Pullman: A borostyán látcső - Északi fény–trilógia 3.

Philip Pullman:

A borostyán látcső

Északi fény–trilógia 3.

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Az Északi fény trilógia utolsó kötete (mely azonban nem befejezése a sorozatnak) elhozza a minden világot megrengető, nagy végjátékot, mely a Teremtő és az emberiség között zajlik. Emellett elmeséli egy lány és egy fiú történetét is, két tizenévesét, akiken minden világ sorsa múlik - de akik közben ugyanolyan gyerekek, mint bárki más, ugyanúgy meg kell tapasztalniuk a felnőtté válás minden örömét és kínját.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Az Északi fény trilógia utolsó kötete (mely azonban nem befejezése a sorozatnak) elhozza a minden világot megrengető, nagy végjátékot, mely a Teremtő és az emberiség között zajlik. Emellett elmeséli egy lány és egy fiú történetét is, két tizenévesét, akiken minden világ sorsa múlik - de akik közben ugyanolyan gyerekek, mint bárki más, ugyanúgy meg kell tapasztalniuk a felnőtté válás minden örömét és kínját. A helyes döntést sem a világraszóló, sem a személyes dolgokban nem könnyű meghozni, ahogy azt Lyra és Will is megtanulja ebben a páratlanul izgalmas, magával ragadó és sokszor felkavaró regényben. Melyből azt is megtudhatjuk, mit lát a különleges Borostyán látcső, és kik azok a mulefák...

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Északi fény-trilógia
Oldalszám
496
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634320524
Fordította
N. Kiss Zsuzsa
Illusztráció
Philip Pullman
Új

16 további termék ebben a kategóriában: