Barion Pixel
  • -15%
Andrzej Sapkowski: Az utolsó kívánság - Vaják 1. Andrzej Sapkowski: Az utolsó kívánság - Vaják 1.

Andrzej Sapkowski:

Az utolsó kívánság

Vaják 1.

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A Vaják (Witcher), Az utolsó kívánság, Andrzej Sapkowski híres fantasy-sorozatának első kötete, amiből a Netflix Henry Cavill főszereplésével készített filmsorozatot.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A Vaják-sorozat kötetei:

0. Viharidő  (kiegészítő kötet)

Kronológiailag a sorozat többi része előtt játszódik, de utolsónak került megírásra, célszerűbb a hetedik rész után elolvasni.

1. Az utolsó kívánság (filmes borítóval itt érhető el!)

2. A végzet kardja

3. Tündevér (filmes borítóval itt érhető el!)

4. A megvetés ideje (filmes borítóval itt érhető el!)

5. Tűzkeresztség

6. Fecske-torony

7. A tó úrnője

A sorozat kedvezményes könyvcsomagban itt érhető el!

A Vaják (Witcher), Andrzej Sapkowski könyve. A népszerű fantasy regény első kötete, Az utolsó kívánság. A könyvekből a Netflix készített filmsorozatot.

Geralt a vajákok közé tartozik: mágikus képességeinek köszönhetően, amelyeket hosszan tartó kiképzése és egy rejtélyes elixír csak még tovább csiszolt, zseniális és könyörtelen harcos hírében áll. Ugyanakkor nem hétköznapi gyilkos: célpontjai vérszomjas szörnyetegek és aljas fenevadak, amelyek mindenütt hatalmas pusztítást végeznek, és megtámadják az ártatlanokat.

Hiába tűnik azonban valami gonosznak vagy jónak, nem biztos, hogy valóban az – és minden mesében van egy csipetnyi igazság.

Andrzej Sapkowski 1948-ban született Lengyelországban. Hazája egyik leghíresebb és legsikeresebb szerzőjének számít. A World Fantasy Életműdíjjal kitüntetett szerző Vaják-sorozatával nemzetközi sikert aratott, könyvei alapján képregények és számítógépes játékok is készültek, 2019-ben pedig a Netflix forgatott belőlük sorozatot Henry Cavill főszereplésével. 

GABO

Adatlap

Sorozatok
Vaják-sorozat
Oldalszám
352
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2021, 2024
ISBN
9789635667024
Fordította
Kellermann Viktória
Új

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: