Barion Pixel
  • -15%
Julie Buxbaum: Hogy folytassam? Julie Buxbaum: Hogy folytassam?

Julie Buxbaum:

Hogy folytassam?


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Amikor váratlanul barátság szövődik a viszonylag népszerű Kit Lowell és a tökéletesen elszigetelt, kiközösített David Drucker között, mindenki megdöbben. Talán Kit és David a leginkább. Kitnek tulajdonképpen tetszik David keresetlen őszintesége, amelyet furcsa módon üdítőnek érez, David pedig hálás Kit figyelméért és időnként zavarba ejtő kíváncsiságáért.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Időnként egyetlen új lehetőség elég ahhoz, hogy a világ értelmet nyerjen.

 

KIT: Nem tudom, miért nem Annie-hez és Violethez ültem le az ebédnél. Nincs itt senki, aki tudná, hogy mi zajlik bennem, hogy min megyek keresztül. Hogy is tudhatnák, hiszen én magam sem értem. 

DAVID: Hatszázhuszonkét napja járok már ebbe a gimibe, de Kit Lowell volt az első ember, aki ebédnél odaült az asztalomhoz, szóval egész mostanáig mindig egy szál magamban ücsörögtem. Szóval meghalt az édesapád? – kérdeztem, mert nem sokkal korábban hallottam a hírt.

 

Amikor váratlanul barátság szövődik a viszonylag népszerű Kit Lowell és a tökéletesen elszigetelt, kiközösített David Drucker között, mindenki megdöbben. Talán Kit és David a leginkább. Kitnek tulajdonképpen tetszik David keresetlen őszintesége, amelyet furcsa módon üdítőnek érez, David pedig hálás Kit figyelméért és időnként zavarba ejtő kíváncsiságáért. Amikor a lány arra kéri, segítsen neki felderíteni édesapja tragikus autóbalesetének körülményeit, David hatalmas lendülettel veti bele magát a feladatba, de egyikük sem látja előre, hogy fog rájönni. Túlélheti-e a barátságuk az igazságot?

GABO

Adatlap

Oldalszám
360
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634066095
Fordította
Bíró Péter
Új

Letöltés

hogy folytassam részlet

Letöltés (1MB)

16 további termék ebben a kategóriában: