Barion Pixel
  • -15%
Shel Silverstein: Shelby bácsi állatkertje - A Cakk–fogú Cnyekker és más badar bestiák Shel Silverstein: Shelby bácsi állatkertje - A Cakk–fogú Cnyekker és más badar bestiák

Shel Silverstein:

Shelby bácsi állatkertje

A Cakk–fogú Cnyekker és más badar bestiák

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

 

"Ez a badar szörnyhatározó Shelby bácsi első verseskönyve, persze a szerző rajzaival. Izgatottan várom, hogy a kedves olvasó mit szól hozzá, vajon ugyanolyan csiklandós borzongással lapozgatja-e majd, mint én."

Varró Dániel

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

"Shelby bácsi, azaz Shel Silverstein az egyik legnépszerűbb gyerekkönyv-szerző Amerikában, és méltán. Én személy szerint 17 és fél éve rajongok Shelby bácsiért, azóta, hogy 17 és fél éves koromban egy amerikai könyvesbolt polcáról levettem az egyik könyvét, és aztán ott, a könyvesboltban a polc mellett állva végig is olvastam vigyorogva az egészet, annyira lehengerelt az az arccsipkedős nagybácsihumorba oltott romlatlan gyermeki gátlástalanság, amivel az amúgy mélyen elgondolkodtató történet el volt mesélve, és le volt rajzolva. Akkor még nem tudtam, hogy Shelby bácsi verseket is írt. De hálistennek írt! Ez a badar szörnyhatározó Shelby bácsi első verseskönyve, persze a szerző rajzaival. Izgatottan várom, hogy a kedves olvasó mit szól hozzá, vajon ugyanolyan csiklandós borzongással lapozgatja-e majd, mint én. De csak óvatosan! A ketrecéből szabadult Tirpáng nem tudni, hol csatangol, a Maflony még a lábnyomait is eltüntette maga után, és attól tartok, hogy a Rettentő Totmeg is észrevett…"

Varró Dani

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
64
Kötés
Kötött
Kiadási év
2013
ISBN
9789635398188
Fordította
Varró Dániel
Új

8 további termék ebben a kategóriában: