Barion Pixel
  • -50%
Lionel Shriver: Születésnap után Lionel Shriver: Születésnap után

Lionel Shriver:

Születésnap után


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 1 995 Ft
Adóval együtt

Irina McGovern, az amerikai gyermekkönyv-illusztrátor Londonban éli biztonságos, megállapodott életet értelmes, hűséges és fegyelmezett partnere, Lawrence mellett – mindaddig, amíg egy este megmagyarázhatatlan vágyat érez, hogy megcsókoljon egy másik férfit, a szenvedélyes, extravagáns, elsőrangú snookerjátékost. Két, egymással versengő, alternatív jövő függ ettől az egyetlen csóktól...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Beszélnünk kell Kevinről szerzője

 

Irina McGovern, az amerikai gyermekkönyv-illusztrátor Londonban éli biztonságos, megállapodott életet értelmes, hűséges és fegyelmezett partnere, Lawrence mellett – mindaddig, amíg egy este megmagyarázhatatlan vágyat érez, hogy megcsókoljon egy másik férfit, a szenvedélyes, extravagáns, elsőrangú snookerjátékost. Két, egymással versengő, alternatív jövő függ ettől az egyetlen csóktól, hiszen Irina döntése – hogy behódol-e a kísértésnek, vagy megmarad a Lawrence-szel való, látszólag biztonságos partnerkapcsolatában – nagy horderejű változásokat fog hozni a karrierjében, a baráti körében, a családi kapcsolataiban és mindennapi életének szövedékében is.

 

„Shriver komplex, pimasz és szellemes elmélkedése mindenkiben kíváncsiságot fog kelteni, aki valaha is eltűnődött már azon, hogyan alakultak volna a dolgai, ha követett – vagy semmibe vett – volna egy-egy sorsfordító sugallatot.”

People

 

Lionel Shriver a szerzője többek közt az Orange-díjas, nemzetközi sikert aratott Beszélnünk kell Kevinről és a National Book Award díj döntősei közé került Ennyit erről című regénynek. Londonban és a New York-i Brooklynban él.

GABO

Adatlap

Oldalszám
600
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636898694
Fordította
Komló Zoltán
Új

Letöltés

16 további termék ebben a kategóriában: