Barion Pixel
  • -15%
Barbara Delinsky: Azelőtt és ismét Barbara Delinsky: Azelőtt és ismét

Barbara Delinsky:

Azelőtt és ismét


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Történet egy rejtőzködő nőről, aki összeszedi a bátorságát ahhoz, hogy újra szembenézzen a világgal.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Mackenzie Cooper csak egy pillanatra vette le a szemét az útról, de ez a pillanat pont elegendő volt ahhoz, hogy elrabolja tőle a szeretett lányát, véget vessen a házasságának, szétrombolja a családját, és eltaszítsa a barátait is. Nem beszélve a média folytonos figyelméről, amely privát szférája utolsó morzsáit is felemésztette. Most Vermontban él, Maggie Reid néven, egy kis házban a macskáival és a kutyájával.

 

Hálás az új barátaiért, bár azt nyilvánvalóan nem kockáztathatja meg, hogy beavassa őket az igazságba. Sminkmesterként dolgozik, és abban segít a vendégeknek, hogy elrejthessék a gyengeségeiket: betegségeik, sérüléseik látható nyomait. A hegek eltüntetése szakterületévé vált. De nem ő az egyetlen ebben a békés kisvárosban, aki titkokat rejteget. Amikor az egyik barátja kamasz fia a reflektorfénybe kerül azzal a váddal, hogy feltörte egy befolyásos ember Twitter-fiókját, Maggie abban a kettős helyzetben találja magát, hogy egyszerre próbál távol maradni a történtektől, védeni magát, és segíteni a barátainak. Ahogy az ő igazságukra szépen lassan fény derül, Maggie saját, nagy műgonddal felépített sztorijának alapjai is megrendülnek. Tudja jól, hogy ebben a bonyolult világban a biztonság az egyetlen, ami védelmet nyújthat. De ahhoz, hogy ezt megteremthessük, néha nagyon messzire kell kerülnünk a komfortzónánktól.

 

Barbara Delinsky Bostonban él férjével és ikergyermekeivel. Pszichológiából és szociológiából diplomázott. Több tucat könyve jelent meg, mind sikerlistás. Saját bevallása szerint ő egy hétköznapi nő, aki olyan hétköznapi emberekről ír, akik nem mindennapi kihívásokkal szembesülnek.

GABO

Adatlap

Oldalszám
576
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789634069836
Fordította
Turcsányi Jakab
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: