Barion Pixel
  • -15%
Frank L. Baum: Oz, a nagy varázsló - Új klasszikusok fiataloknak Frank L. Baum: Oz, a nagy varázsló - Új klasszikusok fiataloknak

L. Frank Baum:

Oz, a nagy varázsló

Új klasszikusok fiataloknak

Eredeti ár: 2 590 Ft
Online ár: 2 202 Ft
Adóval együtt

A kansasi rónaság közepéről Dorkát és Totó kutyát a forgószél csodás vidékre repíti, a mumpicok országába. Kiderül, hogy a kislány messzire került az otthonától. A jóságos Északi Boszorkánytól megtudja, hogy Smaragdvárosba kell eljutnia Ozhoz, a legnagyobb varázslóhoz, mert csak az ő segítségével térhet vissza az otthonába.

  

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A kansasi rónaság közepéről Dorkát és Totó kutyát a forgószél csodás vidékre repíti, a mumpicok országába. Kiderül, hogy a kislány messzire került az otthonától. A jóságos Északi Boszorkánytól megtudja, hogy Smaragdvárosba kell eljutnia Ozhoz, a legnagyobb varázslóhoz, mert csak az ő segítségével térhet vissza az otthonába. A hosszú vándorút során Dorka igaz barátokra talál: a Madárijesztőre, a Bádog Favágóra és a Gyáva Oroszlánra. Számtalan kaland után elérkeznek Oz fényes palotájába. A nagy varázsló „megajándékozza” a Madárijesztőt ésszel, a Bádogembert szívvel, s a Gyáva Oroszlánt is bátorrá teszi. De Dorkát csak a jó Déli Boszorkány útmutatása segíti haza szeretett otthonába.

L. Frank Baum világhírű meséjének teljes, eredeti szövege a megújult Klasszikusok fiataloknak sorozatban jelenik meg újra.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Új klasszikusok fiataloknak
Oldalszám
168
Kötés
Kötött
Kiadási év
2019
ISBN
9789634321019
Fordította
Szőllősy Klára
Új

16 további termék ebben a kategóriában: