• -15%

Robert Galbraith:

A Koromfekete szív

Cormoran Strike–regény

Eredeti ár: 7 990 Ft
Online ár: 6 792 Ft
Adóval együtt

A Koromfekete szív izgalmas, ördögien okos krimi, valódi mestermű.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

GLS Csomagpont

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Robin Ellacott magánnyomozót egy kétségbeesett, zilált nő, Edie Ledwell keresi fel az irodában, és könyörög, hogy hallgassa meg. Robin hirtelen nem is tudja, mit gondoljon. Edie a népszerű internetes rajzfilmsorozat, a Koromfekete szív egyik alkotója, és egy „Anomie” álnevű, titokzatos figura a neten pokollá teszi az életét. Edie kétségbeesetten szeretné kideríteni, kicsoda valójában Anomie.

Robin arra jut, hogy ebben a nyomozóiroda nem tud segíteni – és meg is feledkezik az egészről, de néhány nap múlva döbbenten olvassa a hírekben, hogy Edie-t sokkolóval megbénította, majd meggyilkolta valaki a Highgate temetőben, ahol a Koromfekete szív játszódik.

Robin és társa, Cormoran Strike belecsöppennek az Anomie valódi személyazonossága után folyó nyomozásba. Csakhogy a netes álnevek, üzleti érdekek és családi konfliktusok bonyolult szövevényében Strike és Robin ezúttal olyan ügyben találják magukat, amelyben a szokásosnál is nehezebb helyes következtetésekre jutni – és amely újabb és még szörnyűbb veszélyekkel fenyegeti őket…

A Koromfekete szív izgalmas, ördögien okos krimi, valódi mestermű.

GABO

Adatlap

Oldalszám
1104
Kötés
keménytábla védőborítóval
Kiadási év
2022
ISBN
9789635663446
Fordította
Nagy Gergely, Kovács-Cohner Róbert (versek)
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Ink Black Heart

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: