• -15%
Skinner Peter: World Trade Center – Éggel birkózó óriások Skinner Peter: World Trade Center – Éggel birkózó óriások

Peter Skinner:

World Trade Center – Éggel birkózó óriások


Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 5 942 Ft
Adóval együtt

2001. szeptember 11-én, egy elszörnyedt, hitetlenkedő világ szeme láttára megsemmisült a Világkereskedelmi Központ (World Trade Center, WTC) kettős tornya, az Ikertorony, és vele együtt odalett több mint ötezer emberi élet is.


A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

2001. szeptember 11-én, egy elszörnyedt, hitetlenkedő világ szeme láttára megsemmisült a Világkereskedelmi Központ (World Trade Center, WTC) kettős tornya, az Ikertorony, és vele együtt odalett több mint ötezer emberi élet is.

Az elképzelhetetlen valósággá vált. Ez az album azért készült, hogy emléket állítson az ikeróriásnak, felvillantva drámai hatású, bálványozott kontúrját, egyszersmind ismertetve rövid, mégis ragyogó ívű történetét. Megtestesült álomként az Ikertorony nemcsak a mérnöki tervezőmunka diadalát hirdette, hanem az üzleti, pénzügyi és kereskedelmi világ egyedülálló gócpontja is lett. A metropolisz alkotó energiáját és utolérhetetlen magabiztosságát sugározva New York legnevezetesebb vizuális jelképévé vált. A WTC élettől duzzadó várost teremtett a városon belül: sikertörténete valóban páratlan. Lerombolása helyrehozhatatlanul szétzúzta a városainkról, biztonságunkról és életünkről alkotott felfogásunkat. Az album szövegét Peter Skinner írta, aki több mint harminc éve él New Yorkban. Az előszó Mike Wallace-nak, New York világszerte ismert krónikásának, a Gotham: A History of New York City to 1898 című Pulitzer-díjas könyv társszerzőjének a munkája. Peter Skinner Nagy-Britanniában született és nevelkedett; az Oxford Egyetemen szerzett tudományos fokozatot modern történelemből. Greenwich Village hűséges, ragaszkodó lakosaként szemtanúja volt mind a WTC létrejöttének, mind pusztulásának. Szabadúszó íróként és szerkesztőként főleg New York City ügyes-bajos dolgaira szakosodott, aminek eredményeként számtalan tanulmányt készített szövetségi, állami és városi szervek, illetve a térség egyetemei számára. A városba beköltözni szándékozó cégvezetők problémáiról és szükségleteiről írt könyve különdíjas lett.

GABO

Adatlap

Oldalszám
166
Kötés
Kötött
Kiadási év
2002
ISBN
9789639237971
Új

16 további termék ebben a kategóriában: