• -15%
Lauren Weisberger: A bosszú Pradát visel - Az ördög visszatér Lauren Weisberger: A bosszú Pradát visel - Az ördög visszatér

Lauren Weisberger:

A bosszú Pradát visel - Az ördög visszatér

Az ördög Pradát visel 2.

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Amióta otthagyta a Runway magazinnál az állását, „amelyért lányok milliói az életüket is odaadnák”, Andyvel igazán jól bánt az élet. Jelenleg, tíz év elteltével az esküvőjére készül, és a saját, sikeres magazinját szerkeszti. De akkor miért nem bír aludni az esküvő előtti éjszakán? Csak ideges lenne, vagy komoly kételyei vannak? És miért kell örökösen a volt főnökére, Mirandára – vagyis az Ördögre – gondolnia?

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

GLS Csomagpont

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

AZ ÖRDÖG PRADÁT VISEL FOLYTATÁSA!

VISSZAJÖTT…

ÉS ÖRDÖGIBB, MINT VALAHA…

Amióta otthagyta a Runway magazinnál az állását, „amelyért lányok milliói az életüket is odaadnák”, Andyvel igazán jól bánt az élet. Jelenleg, tíz év elteltével az esküvőjére készül, és a saját, sikeres magazinját szerkeszti.

De akkor miért nem bír aludni az esküvő előtti éjszakán? Csak ideges lenne, vagy komoly kételyei vannak? És miért kell örökösen a volt főnökére, Mirandára – vagyis az Ördögre – gondolnia?

Nagyon úgy tűnik, hogy Andy erőfeszítései, amelyekkel az új áloméletet építgette magának, egyenesen odavezették az Ördög útjába, aki bosszúra szomjazik…

MERT A VISSZAVÁGÓ SOSE MEGY KI A DIVATBÓL!

GABO

Adatlap

Sorozatok
Az ördög Pradát visel
Oldalszám
480
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636898700
Fordította
Sóvágó Katalin
Új

16 további termék ebben a kategóriában: