• -15%
Isaac Asimov: Második Alapítvány - Az Alapítvány sorozat 5. kötete Isaac Asimov: Második Alapítvány - Az Alapítvány sorozat 5. kötete

Isaac Asimov:

Második Alapítvány

Az Alapítvány sorozat 5. kötete (Új fordítás)

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

A Galaktikus Birodalom már csak emlék, az Alapítvány pedig behódolt a titokzatos Öszvér hatalmának. Úgy tűnik, a Seldon-terv elbukott. Ám létezik egy Második Alapítvány.

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A Galaktikus Birodalom már csak emlék, az Alapítvány pedig behódolt a titokzatos Öszvér hatalmának. Úgy tűnik, a Seldon-terv elbukott. Ám létezik egy Második Alapítvány, amely a színfalak mögött igyekszik alakítani az eseményeket, és különleges módszereikkel visszavezetni az emberiséget a Seldon által megálmodott útra. Az Öszvér és az Első Alapítvány tagjai is mindent megtesznek, hogy rábukkanjanak erre a rejtélyes szervezetre, de a titkot, amely meghatározza az egész faj sorsát, nem olyan egyszerű feltárni.

Isaac Asimov klasszikus trilógiájának utolsó kötetében az egész galaxisra kiterjedő kutatás során továbbra is azzal foglalkozik, mi mozgatja az emberiséget, milyen törvényszerűségeknek engedelmeskednek a társadalmak, és hogyan képes egy egyén döntése befolyásolni a jövő alakulását. Az Alapítvány-trilógia évtizedekkel a megírása után is elgondolkodtató olvasmány, aminek ott a helye minden sci-fi olvasó polcán.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Alapítvány
Oldalszám
344
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2021
ISBN
9789634067375
Fordította
Sámi László
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Second Foundation
Új

16 további termék ebben a kategóriában: