Barion Pixel
  • -15%
Isaac Asimov: Második Alapítvány - Az Alapítvány sorozat 5. kötete Isaac Asimov: Második Alapítvány - Az Alapítvány sorozat 5. kötete

Isaac Asimov:

Második Alapítvány

Az Alapítvány sorozat 5. kötete (Új fordítás)

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A Galaktikus Birodalom már csak emlék, az Alapítvány pedig behódolt a titokzatos Öszvér hatalmának. Úgy tűnik, a Seldon-terv elbukott. Ám létezik egy Második Alapítvány.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A sorozat köteteink sorrendje: 

1. Előjáték az Alapítványhoz

2. Az Alapítvány előtt

3. Alapítvány

4. Alapítvány és Birodalom

5. Második Alapítvány

6. Az Alapítvány pereme

7. Alapítvány és Föld

A Galaktikus Birodalom már csak emlék, az Alapítvány pedig behódolt a titokzatos Öszvér hatalmának. Úgy tűnik, a Seldon-terv elbukott. Ám létezik egy Második Alapítvány, amely a színfalak mögött igyekszik alakítani az eseményeket, és különleges módszereikkel visszavezetni az emberiséget a Seldon által megálmodott útra. Az Öszvér és az Első Alapítvány tagjai is mindent megtesznek, hogy rábukkanjanak erre a rejtélyes szervezetre, de a titkot, amely meghatározza az egész faj sorsát, nem olyan egyszerű feltárni.

Isaac Asimov klasszikus trilógiájának utolsó kötetében az egész galaxisra kiterjedő kutatás során továbbra is azzal foglalkozik, mi mozgatja az emberiséget, milyen törvényszerűségeknek engedelmeskednek a társadalmak, és hogyan képes egy egyén döntése befolyásolni a jövő alakulását. Az Alapítvány-trilógia évtizedekkel a megírása után is elgondolkodtató olvasmány, aminek ott a helye minden sci-fi olvasó polcán.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Alapítvány
Oldalszám
344
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2023
ISBN
9789635665761
Fordította
Sámi László
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Second Foundation
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: