• -15%
Julie Garwood: A menyasszony Julie Garwood: A menyasszony

Julie Garwood:

A menyasszony


Eredeti ár: 1 490 Ft
Online ár: 1 267 Ft
Adóval együtt

Alec Kincaid, a leghatalmasabb skót uraság a király parancsára nősülni kényszerül. Angol lányt kell elvennie. Jamison báró legkisebb lánya, Jamie a választottja. Attól a pillanattól, hogy először megpillantotta a büszke és gyönyörű angol lányt, felkavarodott benne valami kínzó vágy, hogy megérintse, kényeztesse, birtokolja...

 

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

"Egy tökéletesen elbűvölő, pompás mese élethű szereplőkkel, érzéki, szerelmes jelenetekkel és valami különös vonzerővel... egyszerűen remek alkotás!"

Romantic Times

 

A New York Times bestsellerlistás szerzője, Julie Garwood, akinek művei olvasók millióit bűvölik el világszerte, ebben a romantikus regényében egy össze nem illő párt mutat be, akik azonban különböző társadalmi hátterük és természetük ellenére is megszeretik egymást.

A menyasszony a középkori Skócia csodálatos vad világába viszi el olvasóit...

Alec Kincaid, a leghatalmasabb skót uraság a király parancsára nősülni kényszerül. Angol lányt kell elvennie. Jamison báró legkisebb lánya, Jamie a választottja. Attól a pillanattól, hogy először megpillantotta a büszke és gyönyörű angol lányt, felkavarodott benne valami kínzó vágy, hogy megérintse, kényeztesse, birtokolja... örökre. Jamie az a nő, aki pontosan megfelel egy rettenthetetlen harcos elvárásainak.

Ám a házastársi eskü kimondásakor Jamie titkos fogadalmat tesz: soha nem ajándékozza meg szerelmével a felföldi barbárt. Aférfi képviseli mindazt, ami ellen a szíve lázad - vad, gőgös akarnok, akinek nyers, de vonzó külseje és csábító ölelése felperzseli a lány vérét. Mégis, amikor furcsa balesetek történnek, és lábra kap a pletyka, hogy Alec megölte első feleségét, valami ismeretlen, a vágynál is sokkal veszélyesebb erő készül legyőzni az ébredő szerelmet.

Julie Garwood felejthetetlen, romantikus történelmi utazásra invitálja olvasóit, mely humoros, feszült és izgalmas jelenetekben egyaránt bővelkedik.

GABO

Adatlap

Oldalszám
390
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2004
ISBN
9789639526518
Fordította
Tóth Gizella
Új

16 további termék ebben a kategóriában: