• -15%
Luca Caioli: Cristiano Ronaldo - Szenvedélye a tökéletesség (Felújított kiadás) Luca Caioli: Cristiano Ronaldo - Szenvedélye a tökéletesség (Felújított kiadás)

Luca Caioli:

Cristiano Ronaldo

Szenvedélye a tökéletesség (Felújított kiadás)

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Cristiano Ronaldo életrajza - egy olyan játékosé, aki megállíthatatlanul küzd azért, hogy a világ legjobbja legyen.

A fiú, aki aranyból van, minden idők egyik legjobb játékosa. Madeira szigetének egy munkásnegyedéből indult, ahonnan útja a Sporting Lisszabonhoz vezetett, ahol közel állt ahhoz, hogy abbahagyja a focit, majd mindössze tizennyolc évesen a Manchester Unitedhoz igazolt.

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Cristiano Ronaldo: a fiú, aki aranyból van, a világ legdrágább labdarúgója, minden idők egyik legjobb játékosa. Madeira szigetének egy munkásnegyedéből indult, ahonnan útja a Sporting Lisszabonhoz vezetett, ahol közel állt ahhoz, hogy abbahagyja a focit, majd mindössze tizennyolc évesen a Manchester Unitedhoz igazolt, ahol az Aranylabdáig jutott.

De nem marad ki a könyvből a Real Madridhoz igazolásának fordulatos története, az összehasonlítás Lionel Messivel, legszebb mérkőzései és legnagyobb csalódásai, édesapja korai halála, édesanyja befolyása, az életében felbukkanó nők és rejtélyes apasága sem. Olvashatunk a tökéletesség iránti szenvedélyéről, Sir Alex Fergusonnal és José Mourinhóval való kapcsolatáról, valamint hihetetlen gólerősségéről, melynek köszönhetően 2011-ben megkapta az Európai Aranycipő díjat.

Egy olyan életrajzot tart kezében az olvasó, melyből mindent megtudhat a világ egyik legjobb focistájáról.

GABO

Adatlap

Kötés
Kötött
Új

16 további termék ebben a kategóriában: