• -15%
Richard Fitzpatrick: El Clásico Richard Fitzpatrick: El Clásico

Richard Fitzpatrick:

El Clásico

FC Barcelona–Real Madrid, a legnagyobb rangadó

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

 

Az FC Barcelona-Real Madrid – az El Clásico, ahogy a világ minden futballszurkolója ismeri – összecsapás kétségtelenül bolygónk legkiemelkedőbb klubcsapatok által vívott futballmérkőzése.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

GLS Csomagpont

El Clasico - Barcelona vs Real Madrid.

Ez az a mérkőzés, amely a leghevesebb érzelmeket váltja ki az emberekből, amely családokat, barátokat és nemzetiségeket képes megosztani, s mely minden más meccsnél több nézőt vonz a tévéképernyők elé. Az El Clásico ott szerepel minden focirajongó naptárában, és még Angliában is ugyanolyan heves vitákat képes kiváltani, mint egy-egy hazai bajnoki. S bár a mérkőzés mára minden eddiginél nemzetközibbé vált, továbbra is ugyanúgy megosztja az embereket, mint bármikor a múltban.

Richard Fitzpatrick El Clásico című könyvében igyekszik feltárni a kulcsfontosságú politikai, kulturális és történelmi törésvonalakat a két város között, alapos elemzésnek veti alá a két csapatot, továbbá exkluzív interjúkat közöl Luís Figóval, Hriszto Sztoicskovval, Joan Laportával és Vincente del Bosquéval is. Az El Clásico az oknyomozó sportújságírás egyik legnagyszerűbb példája, a gondolkodó futballrajongók legkiválóbb útmutatója a sportág legnagyobb rivalizálásához.

GABO

Adatlap

Oldalszám
312 + 16 oldal képes melléklet
Kötés
Kötött
Kiadási év
2013
ISBN
9789636896638
Fordította
Zentai György
Új

16 további termék ebben a kategóriában: