Barion Pixel
  • -15%
John Douglas - Mark Olshaker: Sorozatgyilkosok - Az FBI különleges egységének kulisszatitkai John Douglas - Mark Olshaker: Sorozatgyilkosok - Az FBI különleges egységének kulisszatitkai

John Douglas - Mark Olshaker:

Mindhunter – Sorozatgyilkosok

Az FBI különleges egységének kulisszatitkai

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

John E. Douglas huszonöt évig dolgozott az Egyesült Államok Szövetségi Nyomozóhivatalának különleges ügynökeként, ahol a pszichológiai profilalkotás technikájával vizsgálta az ország leghírhedtebb sorozatgyilkosainak és bűnözőinek elméjét. A szerző mára klasszikusnak számító könyvében betekintést enged legbrutálisabb, legelképesztőbb és legbonyolultabb eseteibe, ezáltal legrosszabb rémálmainkba.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

John E. Douglas huszonöt évig dolgozott az Egyesült Államok Szövetségi Nyomozóhivatalának különleges ügynökeként, ahol a pszichológiai profilalkotás technikájával vizsgálta az ország leghírhedtebb sorozatgyilkosainak és bűnözőinek elméjét. A szerző mára klasszikusnak számító könyvében - amely idén új utószóval kiegészítve kerül boltokba - betekintést enged legbrutálisabb, legelképesztőbb és legbonyolultabb eseteibe, ezáltal legrosszabb rémálmainkba.

Az egykori ügynök szakmája egyik legendás alakja, róla mintázták A bárányok hallgatnak Jack Crawford nyomozóját: Douglasnek karrierje során olyan könyörtelen gyilkosokkal volt dolga, mint Charles Manson, Ted Bundy és Ed Gein, és az egyik ügyéért kis híján az életét adta. Douglas kísérteties képességének hála a ragadozók és a prédák bőrébe egyaránt bele tud bújni, így amikor átfésüli az egyes bűntények helyszíneit, a profilalkotás során nemcsak az elkövetők szokásait képes meghatározni, hanem következő lépéseiket is.

A könyv alapján a Netflix tévésorozatot készített, többek között David Fincher (Harcosok klubja, Holtodiglan) rendezői és produceri közreműködésével.

GABO

Adatlap

Oldalszám
536
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2023
ISBN
9789635664863
Fordította
Komáromy Rudolf
Eredeti cím
Mindhunter
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: