• -15%
M. J. Arlidge: Szegény kisfiú - Helen Grace felügyelő ezúttal saját eltitkolt magánéletével szembesül M. J. Arlidge: Szegény kisfiú - Helen Grace felügyelő ezúttal saját eltitkolt magánéletével szembesül

M. J. Arlidge:

Szegény kisfiú

Helen Grace felügyelő ezúttal saját eltitkolt magánéletével szembesül

Eredeti ár: 3 290 Ft
Online ár: 2 797 Ft
Adóval együtt

A város sötét zugaiban mozgalmas éjszakai élet zajlik, ahol az emberek szabadjára ereszthetik vágyaikat, átlépve a határt munka és játék, élvezet és fájdalom között. De most betörnek e menedékbe. Lecsap egy gyilkos. Meghal egy ember...

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

  
E-könyvben megvehető itt: 

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A város sötét zugaiban mozgalmas éjszakai élet zajlik, ahol az emberek szabadjára ereszthetik vágyaikat, átlépve a határt munka és játék, élvezet és fájdalom között. De most betörnek e menedékbe. Lecsap egy gyilkos. Meghal egy ember.

Abban a világban, ahol kötelező az álca és a diszkréció, a leleplezés tönkretehet egy életet. Senki sem akar előállni azzal, hogy mit látott vagy mit tud – és ez a nyomozást vezető Helen Grace-re is érvényes.

Helen ismerte az áldozatot. És az áldozat is ismerte őt – jobban, mint bárki más. És amikor a gyilkos újra lecsap, Helennek döntenie kell, hány határt kész átlépni, hogy elkapja a sorozatgyilkost.

 

M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak.

Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc,amelyben bevezeti Helen Grace felügyelő alakját, világsikert hozott. A folytatások (Üsd, vágd; A babaház, Hazudsz, hazudsz) szintén bestsellerek. A Szegény kisfiú a Helen Grace-thrillersorozat ötödik darabja.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Helen Grace sorozat
Oldalszám
352
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634064985
Fordította
Turcsányi Jakab
Új

Letöltés

szegény kisfiú részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: