Barion Pixel
  • -15%
Frank Márton: Páratlanok II. rész - Két tűz között Frank Márton: Páratlanok II. rész - Két tűz között

Frank Márton:

Páratlanok II. rész

Két tűz között

Eredeti ár: 4 490 Ft
Online ár: 3 817 Ft
Adóval együtt

Vajon megéri-e várni valakire, aki fontos nekünk, ha ezzel nemcsak magunkat sodorjuk súlyos veszélybe, hanem a családunkat is? Gerard kétségek között maradt Párizsban Miatta, Helen miatt, aki megígérte, hogy visszajön. Alighogy megtudja, helyesen döntött-e, váratlanul lecsap az Anakonda, s kiélezett hajsza veszi kezdetét az ellenségekkel teli városban.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Ha nincs senki, aki meg akarja fejteni a titkod, örökre fogoly maradsz.

 

Vajon megéri-e várni valakire, aki fontos nekünk, ha ezzel nemcsak magunkat sodorjuk súlyos veszélybe, hanem a családunkat is? Gerard kétségek között maradt Párizsban Miatta, Helen miatt, aki megígérte, hogy visszajön. Alighogy megtudja, helyesen döntött-e, váratlanul lecsap az Anakonda, s kiélezett hajsza veszi kezdetét az ellenségekkel teli városban. Curamoto, a Láthatatlanok vezére látszólag segítséget kínál, de közben az emberei szemlátomást mindent megtesznek azért, hogy elfogják Gerard-t. Ráadásul kiderül, hogy Forsan élete is súlyos veszélybe került… És mi van Hansszal, Gianlucával, Bruce-szal meg a többi páratlannal? Élnek még egyáltalán? Vagy ismét Curamoto fogságába kerültek?

A Páratlanok-trilógia második kötetében mindvégig jelen van a múlt: valakit elveszítünk miatta, valaki túllép rajta, valakik arra kényszerülnek, hogy szakítsanak vele, valakiket pedig talán éppen ez kapcsol össze…

 

Frank Márton, 24 éves író Páratlanok-trilógiájának első kötete bekerült a Margó-díj legjobb tíz helyezettje közé, a Magyar Gyermekirodalmi intézet beválasztotta 2017/18 legjobb 25 ifjúsági könyve közé, valamint a hónap legjobb könyvéért járó Szívünk rajta program matricáját is megkapta. „A világ peremén érzelmileg bevonja, véleményformálásra készteti a kamaszt, motiválja és inspirálja őt.”

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Páratlanok-trilógia
Oldalszám
440
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018, 2023
ISBN
9789634322313
Új

kapcsolódó termékek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: