• -15%
Arthur Ransome: Fecskék és Fruskák – Galambposta - Klasszikusok fiataloknak Arthur Ransome: Fecskék és Fruskák – Galambposta - Klasszikusok fiataloknak

Arthur Ransome:

Fecskék és Fruskák – Galambposta

Klasszikusok fiataloknak

Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

A Fecskék és a Fruskák kalandjainak színhelye ezúttal egy kimerültnek hitt és régen elhagyott bányavidék, mert úgy tudják, a hegy mélye valahol aranyat rejt. Az aranyásók munkáját azonban megnehezíti egy cseppet sem bizalomgerjesztő idegen, aki láthatólag ugyancsak a drága ércet keresi. S ha ez még nem lenne elég, néha komoly veszély is fenyegeti barátainkat.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Fecskék és a Fruskák kalandjainak színhelye ezúttal egy kimerültnek hitt és régen elhagyott bányavidék, mert úgy tudják, a hegy mélye valahol aranyat rejt. Az aranyásók munkáját azonban megnehezíti egy cseppet sem bizalomgerjesztő idegen, aki láthatólag ugyancsak a drága ércet keresi. S ha ez még nem lenne elég, néha komoly veszély is fenyegeti barátainkat: hol beomló bányajáratok, hol az aszálytól sújtott vidéket felperzselő tűz tesz próbára őket. Amikor már minden veszni látszik, postagalambokkal küldenek vészjelet. Sikerül-e kicselezniük a furcsa idegent? Megtalálják-e az elveszett aranybányát? Meg lehet-e fékezni a tomboló tüzet? 

Arthur Ransome örökzöld sorozatának 6. kötete sem fog csalódást okozni az olvasónak.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Klasszikusok fiataloknak
Oldalszám
374
Kötés
Kötött
Kiadási év
2016
ISBN
9789635399970
Fordította
Borsos Balázs
Új

16 további termék ebben a kategóriában: