• -15%
Rita Taylor: Horgolás – 200 kérdés és válasz - Kérdések és válaszok az alappálcáktól a befejező műveletekig Rita Taylor: Horgolás – 200 kérdés és válasz - Kérdések és válaszok az alappálcáktól a befejező műveletekig

Rita Taylor:

Horgolás – 200 kérdés és válasz

Kérdések és válaszok az alappálcáktól a befejező műveletekig

Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

Megoldatlan horgolási problémái vannak? Szeretne többet megtudni egy sajátos technikáról? Szeretné elsajátítani, hogyan alkothat többfajta díszítést? Könyvünk a horgolási témák széles körében ad választ 200 kérdésre.

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

GLS Csomagpont

Megoldatlan horgolási problémái vannak? Szeretne többet megtudni egy sajátos technikáról? Szeretné elsajátítani, hogyan alkothat többfajta díszítést? Ez a horgolás könyv a témák széles körében ad választ 200 kérdésre. Kezdőknek és tapasztalt horgolóknak szóló kérdéseket egyaránt találunk, hasznos tanácsokat kapunk egy elismert szakértőtől a horgolás minden területéről. Egyértelmű, részletes illusztrációk segítik a technikák magyarázatát és a kérdések foglalkoznak a kezdősor készítésével, az alappálcákkal, a horgolás formázásával, a szegélyekkel, a különleges technikákkal, minták elkészítésével, és még sok minden mással.

GABO

Adatlap

Oldalszám
224
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2012
ISBN
9789634061847
Fordította
H. Kovács Mária
Új

Letöltés

horgolás részlet

Letöltés (0)

14 további termék ebben a kategóriában: