• -40%
P. G. Wodehouse: Fodrász és főnemes P. G. Wodehouse: Fodrász és főnemes

P. G. Wodehouse:

Fodrász és főnemes


Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 1 494 Ft
Adóval együtt

Anthony, Droitwich ötödik grófja, kastélyának rózsakertjében eljegyezi Violet Waddingtont, egy amerikai levespor-gyártó milliomos egyetlen leányát. Az örömteli esemény napján azonban megjelenik a kastélyban Mrs. Price, Tony egykori dajkája, méghozzá fia, a londoni fodrászat-tulajdonos társaságában. A Droitwich család története titkot rejteget, és ezt Mrs. Price nyilvánosságra is hozza.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Anthony, Droitwich ötödik grófja, kastélyának rózsakertjében eljegyezi Violet Waddingtont, egy amerikai levespor-gyártó milliomos egyetlen leányát. Az örömteli esemény napján azonban megjelenik a kastélyban Mrs. Price, Tony egykori dajkája, méghozzá fia, a londoni fodrászat-tulajdonos társaságában. A Droitwich család története titkot rejteget, és ezt Mrs. Price nyilvánosságra is hozza. Így nemcsak Tony és Violet esküvője kerül veszélybe, de az arisztokrata család élete is fenekestül felfordul, sőt a londoni borbély kénytelen lesz lovaglóleckéket venni.

Aggodalomra mindazonáltal semmi ok. Az angol humoros próza mestere  ezúttal is briliáns módon szövi a szálakat, és sok mulatságos esemény után (majdnem) minden (majdnem) mindenki megelégedésére rendeződik.

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
224
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
Új

16 további termék ebben a kategóriában: