• -15%
Tennant Colin. A jól nevelt kutya- Gyakorlatok a viselkedési problémák megoldására	Tennant Colin. A jól nevelt kutya- Gyakorlatok a viselkedési problémák megoldására

Colin Tennant:

A jól nevelt kutya

Gyakorlatok a viselkedési problémák megoldására

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 241 Ft
Adóval együtt

Egyszerű gyakorlatok a nehezen kezelhető, problémás kutyák viselkedési problémáinak leküzdésére, amelyekkel a jutalmazás erejét felhasználva megszabadíthatjuk kutyánkat rossz szokásaitól.

 

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

.

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Minden kutyás tudja, hogy a rossz szokások megkeseríthetik a kutyatartás örömét.

A távollétünkben folyvást ugató, a látogatóinknak vadul nekirontó, az asztalon hagyott ételből gátlástalanul lakmározó kutya bármikor felboríthatja otthonunk nyugalmát. Ez a sok száz beszédes fotóval illusztrált könyv, amelyet a kutyaviselkedés világszerte ismert szakértője írt, felvértezi a nehezen kezelhető kutyák gazdáit a legfontosabb tudnivalókkal minden gyakori viselkedési problémával szemben. Colin Tennant bevezeti az olvasót a kutyák pszichológiájába és etológiájába, rávilágít a "családi falkában" megfigyelhető viselkedésük okaira. Egyszerű gyakorlatokat ajánl a viselkedési problémák leküzdésére, amelyekkel a jutalmazás erejét felhasználva megszabadíthatjuk kutyánkat rossz szokásaitól.

GABO

Adatlap

Oldalszám
204
Kötés
Kötött
Kiadási év
2011
ISBN
9789636894955
Új

16 további termék ebben a kategóriában: