• -15%
D. Wood, A. Wood: Gyöngyfűzés – 200 kérdés és válasz - Kérdések és válaszok, az alapvető fűzési technikáktól... D. Wood, A. Wood: Gyöngyfűzés – 200 kérdés és válasz - Kérdések és válaszok, az alapvető fűzési technikáktól...

Dorothy Wood, Ashley Wood:

Gyöngyfűzés – 200 kérdés és válasz

Kérdések és válaszok, az alapvető fűzési technikáktól...

Eredeti ár: 1 990 Ft
Online ár: 1 692 Ft
Adóval együtt

 

Megakadtunk a gyöngyfűzésben? Szeretnénk még többet tudni egy adott technikáról? Szeretnénk megtanulni, hogy készítsünk díszítőelemeket? Ebben az esetben a Gyöngyfűzés 200 kérdés és válasz című könyv nekünk szól.

 

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

GLS Csomagpont

Megakadtunk a gyöngyfűzésben? Szeretnénk még többet tudni egy adott technikáról? Szeretnénk megtanulni, hogyan készítsünk díszítőelemeket? Ebben az esetben a Gyöngyfűzés 200 kérdés és válasz című könyv nekünk szól: a kötetben 200, a gyöngyfűzés során leggyakrabban felmerülő problémát tárgyaljuk meg. A könyv kezdők és haladók lehetséges kérdéseire egyaránt választ ad, hasznos tanácsokat kapunk a gyöngyfűzés tapasztalt szakértőiétől, érthető, könnyen követhető leírásokat mutat be az adott technikákhoz és díszítőmódszerekhez, és az egyes fejezetek bemutatják a szerelékeket, szerszámokat és felszerelést, fűzőszálakat, csomózást, gyöngyszövést, öltésfajtákat és még számtalan tudnivalót.

GABO

Adatlap

Oldalszám
224
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636895860
Fordította
Archia Nova Kft.
Új

Letöltés

gyöngyfűzés részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: