Barion Pixel
  • -15%
Fejős Éva: Szélhámos szereposztás Fejős Éva: Szélhámos szereposztás

Fejős Éva:

Szélhámos szereposztás


Eredeti ár: 4 999 Ft
Online ár: 4 249 Ft
Adóval együtt

Fejős Éva új regényében visszatérnek a Szélhámos-sorozat imádott, őrült szereplői, hogy magukkal vigyenek Téged is egy fergeteges, kalandos utazásra! 

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Vigyázz! Öl a humora, szexi, és még romantikus is!
Csak 18 éven felülieknek!

Hová tűnt a világ egyik legdrágább esküvői ruhája?
Bora igazi ámokfutásba kezd az Ausztrál Openen, hogy kiderítse, ki lovasította meg a ruhát, amit Arieltől kapott, ráadásul nem is vallhatja be neki, hogy eltűnt a ruha. Mialatt a ruha nyomába ered, beleszalad egy olyan történetbe, ami akár alapjaiban is megváltoztathatja a házasságukat Ariellel. Tanácsadói ezúttal nem sok jóval szolgálnak: két nagyanyja folytatja egymással a harcot a nyilvánosság előtt, ráadásul a jófej nagyira rászállt az adóhatóság. Legjobb barátnője – szerinte – nem áll mellette, nem marad más, mint az őserdők megmentéséért zarándokoló anyja-apja… Közben Ariel felfedezi Bora egyik féltett titkát, és félreértés félreértést idéz elő, és talán már a szenvedélyes szex sem segít a világ egyik legszexibb párján. De aztán történik valami…

Fejős Éva új regényében visszatérnek a Szélhámos-sorozat imádott, őrült szereplői, hogy magukkal vigyenek Téged is egy fergeteges, kalandos utazásra!

Erawan

Adatlap

Sorozatok
Szélhámos-sorozat
Oldalszám
320
Kötés
kartonált
Kiadási év
2022
ISBN
9786156269478
Kiadó
Erawan
Új

6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: