• -15%
Green Marian: Varázslatok könyve 2. Green Marian: Varázslatok könyve 2.

Marian Green:

Varázslatok könyve 2.


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 541 Ft
Adóval együtt

Több mint 40 varázslat és bűbáj a fizikai, szellemi és lelki egyensúly megteremtéséhez!

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

Személyes átvétel - Budapest II. ker. Török u. 2. (Murok Kávézó)

Személyes átvétel - Bp. V. ker. Múzeum krt. 17.

Személyes átvétel - Bp. VII. ker. Rákóczi út 75. (Keleti pu.)

Személyes átvétel - Budapest VIII. ker. József krt. 31/b.

Személyes átvétel - Bp. VII. kerület Rákóczi út 17. (Astoria)

Bolti átvétel - Törökbálint

Bolti átvétel - Várpalota

Bolti átvétel - Tapolca

GLS Futár

GLS Csomagpont

Több mint 40 varázslat és bűbáj a fizikai, szellemi és lelki egyensúly megteremtéséhez!

Már az emberi történelem kezdetén ismerték a mágiát és a varázslást. Eleink is bűbájoskodtak, talizmánokat és amuletteket használtak, hittek benne, hogy ezek megvédik őket a rontástól, szerencsét és jó egészséget hoznak.

 Már a legkorábbi írott feljegyzésekben találhatók imák és az istenek segítségéért folyamodó fohászok, a gyógyító varázsitalok receptje, a csillagok járásának megfigyelése, és a varázsigék leírása. Múltunknak ez az öröksége nem maradt volna fenn, ha nem bizonyult volna hasznosnak. A modern korban egyre jobban megismerjük az emberi elmét. Tudjuk, hogy a pihenés jót tesz a kreativitásnak, és álmaink segíthetnek problémáink megoldásában. A napjainkban gyakorolt varázslatok ezért ötvözik ezeket az ismereteket az ősi hagyományokkal, hogy irányíthassuk a mágikus erőket, és valóra váltsuk vágyainkat.

 

A varázslás eszközei

Érdemes áttekinteni, mely anyagokat és technikákat alkalmazhatunk a varázslásban azok közül, amelyeket az ősi mágiában is használtak. Ilyen a kántált, énekelt vagy leírt varázsmondóka, amellyel egy bizonyos kívánság teljesüléséért szokás fohászkodni. A varázsige egyszerű mágia, amelyet gyakran különféle jelképekkel, és olyan cselekedetekkel egészítenek ki, amelyekben kedvét leli az az istenség vagy hatalom, amelytől kívánságuk teljesítését remélik.

A talizmánok drágakövekből vagy nemesfémekből készülnek, amelyekbe belevésik a varázsigéket, és ráolvasással idézik meg hatalmukat. Az ősidőkben is használtak amuletteket, amelyek egy tárgy vagy személy megoltalmazására valók. Az amulettek gyakran szem formájúak, ez a mindent látó és védő isten szemére utal, a talizmánokat pedig szerencsehozónak tekintették.

Az amulettek és a talizmánok természetes anyagokból készültek, mint például a kövek, növények vagy gyógyfüvek, amelyek egyaránt mágikus és gyógyító hatásúak. Ha egy bizonyos színű selyembe bugyolálják őket, az növeli a hatékonyságukat.

GABO

Adatlap

Oldalszám
128
Kötés
Kötött
Kiadási év
2004
ISBN
9789639526563
Új

16 további termék ebben a kategóriában: