• -15%
Franco Andreone: Európa - Csodálatos tájak Franco Andreone: Európa - Csodálatos tájak

Franco Andreone:

Európa

Csodálatos tájak

Eredeti ár: 8 990 Ft
Online ár: 7 641 Ft
Adóval együtt

A kötet lebilincselő képanyaga és szövege a természetvédelmi válaszút előtt álló Európa természeti kincseibe és gazdag élővilágába nyújt bepillantást.


A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!


Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

GLS Csomagpont

A kötet lebilincselő képanyaga és szövege a természetvédelmi válaszút előtt álló Európa természeti kincseibe és gazdag élővilágába nyújt bepillantást.

Utunk során a Gran Paradiso és a szomszédos francia La Vanoise szikrázó hegycsúcsaitól az évi 3000 napsütéses órával hívogató Algarvén és a mediterrán Kréta illatozó szigetén át a finnországi tavak és erdők labirintusába, végül pedig a Kaukázus ősöreg vulkánjaihoz érkezünk. Könyvünk Európa természeti örökségét mutatja be azzal a céllal, hogy teljes pompájukban elénk tárja azokat a még meglévő vadregényes tájakat, amelyekben az emberi beavatkozás még nem tett jelentősebb kárt. A tarka földrész leggazdagabb és legváltozatosabb természetes élőhelyei közül több mint 40 kapott helyet e kötetben, amely Európa összes nagy hírű természetvédelmi területét bemutatja. A világ legjobb természetfotósai barangolták be a kontinenst, hogy megmutassák nekünk a növény- és állatvilág „jelentéktelenebb", gyakran mellőzött példányait is, amelyek persze nem kevésbé fontos útjelzői a természet titkainak kifürkészésére tett felfedezőutunknak.

GABO

Adatlap

Oldalszám
272
Kötés
Kötött
Kiadási év
2006
ISBN
9789639635630
Fordította
Kaplár F. Krisztina
Új

16 további termék ebben a kategóriában: