• -15%
Sugliano Claudia: Szentpétervár Sugliano Claudia: Szentpétervár

Claudia Sugliano:

Szentpétervár


Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Szentpétervárra mondták már, hogy Észak-Palmyra, Észak Velencéje, Néva-parti Párizs, de valójában megcímkézhetetlen város.

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

GLS Csomagpont

Szentpétervárra mondták már, hogy Észak-Palmyra, Észak Velencéje, Néva-parti Párizs, de valójában megcímkézhetetlen város.

Talán a legjobban az illik rá, hogy egy álom, amely valóra vált. Nagy Péter fővárosa, Oroszország és Európa legelegánsabb és legarisztokratikusabb városa, megragadja mindazok szívét, akik olyan szerencsések, hogy meglátogathatják. Varázslatos az elhelyezkedése a Balti-tengerbe ömlő Néva szigetein, ahol érződik már a tenger sós levegője is. Megkapó a megszámlálhatatlanul sok csatorna: vizében a csodálatos épületek, a képzeletgazdag hidak játékosan visszatükröződnek. A rakpartokat szfinx és oroszlánsereglet őrzi, a tetőkön és a homlokzatokon a legtöbbször a nereidák társaságában Neptun köszön ránk. Szentpétervár az Ermitázs, a hárommillió műtárgyat számláló uralkodói palotamúzeum városa, a műkincsekben gazdag hatalmas nemesi paloták városa, a parkok városa, amelyekben a fehér márványból faragott hősök és a görög-római mitológia istenei élik halhatatlan életüket.

GABO

Adatlap

Sorozatok
A világ legszebb helyei
Oldalszám
136
Kötés
Kötött
Kiadási év
2002
ISBN
9789639421110
Új

16 további termék ebben a kategóriában: