• -15%
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 1. - Hercegnő születik Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 1. - Hercegnő születik

Meg Cabot:

A neveletlen hercegnő naplója 1.

Hercegnő születik

Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

Új, javított kiadás.

 

Mia Thermopolis az egyik percben még teljesen átlagos, tizennégy éves manhattani kamaszlány, a következőben pedig már Genovia trónörököse, akinek minden lépését egy állig felfegyverzett testőr követi, hercegnői illemtanleckéket kap igencsak nehéz természetű nagyanyjától, akit Grandmère-nek kell szólítania, és külsejének megváltoztatásán egy Paolo nevű stylist fáradozik.

E-könyvben megvásárolható itt!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Mia Thermopolis az egyik percben még teljesen átlagos, tizennégy éves manhattani kamaszlány, a következőben pedig már Genovia trónörököse, akinek minden lépését egy állig felfegyverzett testőr követi, hercegnői illemtanleckéket kap igencsak nehéz természetű nagyanyjától, akit Grandmère-nek kell szólítania, és külsejének megváltoztatásán egy Paolo nevű stylist fáradozik. Miának minden porcikája tiltakozik a hercegnővé válás ellen, hisz, bár lapos mellével és langaléta termetével egyáltalán nincs megelégedve, valójában egész jól érzi magát a bőrében az Albert Einstein Gimnázium diákjaként. És hogy Genoviába költözzön? Bocsi, ez valami vicc?

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Neveletlen hercegnő naplója
Oldalszám
230
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2015
ISBN
9789635399505
Fordította
Merényi Ágnes
Új

16 további termék ebben a kategóriában: