• -15%
Cabot, Meg: HÍVÓSZÁM 1-800 (5) Isten veled, Villámlány! Cabot, Meg: HÍVÓSZÁM 1-800 (5) Isten veled, Villámlány!

Meg Cabot:

HÍVÓSZÁM 1

800 (5) Isten veled, Villámlány!

Eredeti ár: 1 890 Ft
Online ár: 1 607 Ft
Adóval együtt

Jessica Mastriani, aki sokak véleménye szerint erősen problémás tinédzser volt, semmire se vágyott annyira, mint arra, hogy „normális” legyen.

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Jessica Mastriani, aki sokak véleménye szerint erősen problémás tinédzser volt, semmire se vágyott annyira, mint arra, hogy „normális” legyen.

Ennek a vágyának azonban búcsút kellett mondania egy viharos délutánon, amikor hazafelé tartott az iskolából. Egyik napról a másikra világhírű lett „Villámlányként”, aki mindenkiről, aki eltűnt akár él, akár meghalt – tudja, hol kell keresni. Hamarosan az Egyesült Államok kormánya is igénybe veszi különleges képességét. Új munkájának azonban súlyos ára van, s Jess hónapok múltával önmaga árnyékaként tér vissza otthonába. Különleges adottságát elveszítette, a „Villámlány” nincs többé. Azt reméli, hogy egy New York-i főiskolán új életet kezdhet. Ám egy szép napon volt szerelmese, Rob Wilkins csönget be hozzá, és arra kéri, segítsen megtalálni eltűnt húgát... Az Isten veled, Villámlány! a Hívószám 1-800 sorozat befejező, 5. kötete.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Hívószám 1-800
Oldalszám
224
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2007
ISBN
97896735395989
Fordította
Szabó Mária
Új

16 további termék ebben a kategóriában: