• -15%
Cabot, Meg: A neveletlen hercegnő naplója 7 és 1/2 Boldog szülinapot, Mia! Cabot, Meg: A neveletlen hercegnő naplója 7 és 1/2 Boldog szülinapot, Mia!

Meg Cabot:

A neveletlen hercegnő naplója 7 és 1/2 Boldog szülinapot, Mia!


Eredeti ár: 990 Ft
Online ár: 841 Ft
Adóval együtt

Miának nincs szerencséje a bulikkal, ezért hiába közeleg a nagy nap, nem akar szülinapi bulit tartani. Grandmere-nek viszont - szokás szerint - más elképzelése van a dolgokról: ő úgy véli, egyedül egy valóságshow különkiadása lehet méltó a hercegnő születésnapjának megünnepléséhez. Vagy inkább Lilly keze van a dologban?

 

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

GLS Csomagpont

Miának nincs szerencséje a bulikkal, ezért hiába közeleg a nagy nap, nem akar szülinapi bulit tartani. Grandmere-nek viszont – szokás szerint – más elképzelése van a dolgokról: ô úgy véli, egyedül egy valóságshow különkiadása lehet méltó a hercegnő születésnapjának megünnepléséhez. Vagy inkább Lilly keze van a dologban?
Vajon meg tudja-e torpedózni Mia Grandmere tervét? És ha igen, mit szólnak majd hozzá a barátai, akik a nagyszabású terv szerint mind Genoviába utaztak volna az uralkodói különgépen egy olyan luxushétvégére, amitől maga Paris Hilton is elsárgulna az irigységtől? Mia viszont csak egyetlen dologra vágyik: egy estére kettesben
Michaellal. Megkapja-e a szülinapos hercegnő, amit szeretne?

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Neveletlen hercegnő naplója
Oldalszám
78
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2006
ISBN
9789635395590
Fordította
Merényi Ágnes
Új

16 további termék ebben a kategóriában: